‘1 dolar’ların sırrı çözüldü

Düzenleyen:
‘1 dolar’ların sırrı çözüldü

GÜNDEM Haberleri

Şüphelilerin verdiği ifadelere göre, 1 dolarların üzerinde bulunan seri numarasının ise ‘kimlik numarası” yerine geçtiği ve kayıtlarının da Gülen’in yaşadığı Pennsylvania’da tutulduğu öğrenildi

FETÖ’cülerin üzerinden 15 Temmuz darbe girişiminin ardından çıkmaya başlayan ‘1 dolar’ların sırrı çözüldü. 1 dolarlık banknotların FETÖ/PDY terör örgütü elebaşısı gıyabi tutuklu Fethullah Gülen tarafından okunup üflendiği, harf grubunun da görevlendirmeyi sembolize ettiği öğrenildi. F serisinin, Fethullah Gülen’e yakın olan kişilerde olduğu bildirildi.

Emniyetin yaptığı operasyonların ardından gözaltına alınan şüphelilerin verdiği ifadelere göre, 1 dolarların üzerinde bulunan seri numarasının ise ‘kimlik numarası” yerine geçtiği ve kayıtlarının da Gülen’in yaşadığı Pennsylvania’da tutulduğu öğrenildi. FETÖ/ PDY’cilerin üzerinde ya da evlerinde bulunan 1 doların seri numarası girildiğinde o kişinin adına, soyadına ve nüfus bilgilerine ulaşıldığı kaydedildi.

Habertürk

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...