Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Aydın'dan yeni klip

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Emre Aydın'dan yeni klip

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Yönetmenliğini yaptığı Cinni: Uyanış filminin vizyona girmesinin ardından yeniden müzik çalışmalarına hız veren Emre Aydın, 'Buralar yalan' şarkısına klip çekti.

Yaz aylarını bir önceki albümünde yer alan 'Buralar Yalan' şarkısının yepyeni versiyonuyla selamlayan Emre Aydın, şarkısına geçtiğimiz gün bir de klip çekti.  Çıkardığı tüm albümler ile adından söz ettiren Türkçe Rock Müziğin güçlü ismi Emre Aydın sevenlerine bir sürpriz hazırladı. Bir önceki albümü Eylül Geldi Sonra'da yer alan  ve dinleyicisi tarafından dijital platformlarda en çok dinlenen şarkılarından biri olan 'Buralar Yalan' şarkısını Levent Gündüz imzası taşıyan yeni düzenlemesiyle dijital platformlarda beğeniye sunan Emre Aydın, şarkısının gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu belirtti. 
Hem kendisi hem de sanatçı dostları için yönetmenlik ve görüntü yönetmenliği de yaptığını belirten Aydın; dinleyicisine yaz hediyesi olan “Buralar Yalan” şarkısını yepyeni versiyonun klibi için de yönetmen koltuğundaydı. Emre Aydın, söz ve müziği kendisine ait olan şarkısının klibini Ordu Turnasuyu Köyü sahilinde ve Yosun Burnu'nda çekti. Timelapse tekniği kullanılarak çekilen klipte  Emre Aydın'a Eda Köksal eşlik etti. Video klip şimdiden en çok tıklanan (www.youtube.com/watch?v=Icddh-l9MuU) şarkılardan biri oldu 
Senaryosunu yazıp yönetmenliğini de üstlendiği korku-gerilim türündeki filmi “Cinni: Uyanış”ın ardından bayram sonrası arka arkaya konserler vermeye hazırlanan Emre Aydın konserlerde şarkılarının yeni versiyonunu da seslendirerek hayranlarının nabzını da yoklamış olacağını aktardı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...