Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan bugün yatırımcılarla bir araya geliyor!

Düzenleyen:
Erdoğan bugün yatırımcılarla bir araya geliyor!

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yatırımcılarla bir araya geliyor.

Anadolu Ajansı Erdoğan'ın bugün saat 14:00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'na katılacağını duyurdu.Dün Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ve bu gelişmelerin ekonomiye potansiyel etkilerini değerlendirmek üzere Türkiye'de faaliyet gösteren ekonomi çevrelerinin temsilcileriyle İstanbul'da bir araya geleceği açıklanmıştı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Şimşek, Türkiye'deki bankaların genel müdürleri, baş ekonomistleri ve ülkede yatırım yapan büyük grupların yöneticileriyle yarın İstanbul'da buluşacaktı.Ancak Şimşek'in de bugün Ankara'da Erdoğan'ın katılacağı toplantıya katılması bekleniyor.Şimşek, darbe girişiminin hemen ardından üç uluslararası yatırım bankasının ev sahipliğinde,yabancı yatırımcılarla yine telekonferans yoluyla görüşmüştü.

Bunun yanı sıra Şimşek, BGC Partners, Credit Suisse, Goldman Sachs, HSBC ve JP Morgan tarafından ortaklaşa organize edilen, iki gün süren ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı uluslararası bir yatırımcı telekonferansına da ev sahipliği yapmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...