Düğün yolunda feci kaza: 2 ölü, 12 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Düğün yolunda feci kaza: 2 ölü, 12 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

BATMAN'daki akrabalarının düğününe gitmek için Sason İlçesi'nden yola çıkan içinde 14 kişinin bulunduğu minibüs devrildi. Kazada araçtaki 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Dün saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada, Ahmet Güngördü'nün kullandığı 72 EN 141 plakalı minibüs, Şerbetli Köyü yakınlarında, arka lastiğin patlaması sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole devrildi. Kazada, minibüste bulunan 14 kişi yaralandı. Yaralılardan Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hanife Akkuş ile Sakine Çelik bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, diğer yaralıların ise tedavisi sürüyor. Haberin duyulması üzerine düğün iptal edilirken, yakınları kazanın meydana geldiği bölgeye ve devlet hastanesine koştu. Jandarma, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...