Darbeci askerlerden 2'si adliyeye sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Darbeci askerlerden 2'si adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele darbe girişimi gecesi saldırı düzenleyen askerler arasında bulunan Binbaşı Taner Berber ve Hava Astsubay Üstçavuş Ömer Faruk Göçmen, Muğla'da adliyeye sevk edildi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Marmaris'teki kaldığı otele saldıran darbeci askerlerden 7'si, geçen 25 Temmuz tarihinde Çetibeli Mevkisi yakınlarında gözaltına alındı. 7 askerden Binbaşı Taner Berber ve Hava Astsubay Üstçavuş Ömer Faruk Göçmen, bugün Muğla Adliyesi'ne sevk edildi. 

Aynı operasyonda yakalanan aralarında 'Paşa' lakaplı Çiğli Hava Üssü İmamı Astsubay Kıdemli Başçavuş Zekeriya Kuzu, Astsubay Üstçavuş Erkan Çıkat, Astsubay Kıdemli Başçavuş Abdülhamit Gül Erdem, Astsubay İlyas Yaşar ve Astsubay Gökhan Güçlü daha önce, tutuklanmıştı. 
Kaçtıktan 16 gün sonra yakalanan 11 askerin sorgusu da devam ederken yakalanamayan tek asker Yüzbaşı Burkay Karatepe ise aranıyor.

Darbeci askerlerden 2'si adliyeye sevk edildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...