Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yenikapı ’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne hazırlanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yenikapı ’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne hazırlanıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Pazar günü Yenikapı’da yapılacak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderleri de davet ettiği “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” için hazırlıklar başlandı.

15 Temmuz gecesi hainlerin kalkıştığı darbe girişimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile halkın sokağa çıkması sonrasında püskürtülmüş ve büyük bir demokrasi zaferi elde edilmişti. 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmaya hazırlanıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı’da katılacağı “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” öncesinde ise hazırlıklara başlandı. Dev bir sahnenin kurulmaya başlandığı alanda büyük bir temizlik yapılıyor. Alandaki çalışmaların yanı sıra ışıklandırmalar da kontrolden geçiriliyor. Hazırlıkların birkaç gün içinde bitirilerek alanın mitinge hazır hale getirilmesi hedefleniyor.
Alanda yapılan hazırlıkların yanı sıra güvenlik önlemleri de alınmaya başladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...