Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis değil örgüt bombası yaralamış

/ Kaynak: CHA
Polis değil örgüt bombası yaralamış

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Şırnak'ın Cizre ilçesinde önceki gün yapılan yasa dışı olaylarda 4 kişi yaralandı. Yaralılar Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınarak ameliyata alındı. Polis silahından çıkan mermilerle yaralandı denilen iki vatandaşın da vücutlarının değişik yerlerinde el yapımı bombaların parçaları çıktı.

Cizre'de, önceki gün 2 polis memuru evden halı sahaya gitmek için Yafes Mahallesi'nde geçerken, yüzleri maskeli eylemciler tarafından yolları kesildi. Taş, molotof ve el yapımı patlayıcılarla saldırarak linç edilmek istenilen polis memurları, kendilerini kurtarmak için havaya ateş açtığı anda, eylemciler tarafından atılan el yapımı bombanın parçalarının isabet etmeleri sonucu iki kişinin yaralandığı, yapılan ameliyatla anlaşıldı. Olayda gözaltına alınan iki polis memuru da çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...