Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gülen’in sağ kolu ile ilgili yeni gelişme!

Düzenleyen:
Gülen’in sağ kolu ile ilgili yeni gelişme!

GÜNDEM Haberleri

FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu iddia edilen ’Halis’ kod adlı Davut Hancı adliyeye sevk edildi.

23 Temmuz’da Trabzon’un Araklı ilçesinde gözaltına alınan Davut Hancı bu sabah, Fatih Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da adliyeye götürüldü. 13 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye’ye giriş yaptığı, Sakarya’ya giderek bazı akrabalarını ziyaret etmesi sonrasında da Trabzon’a geldiği belirlenen Halis kod adlı Davut Hancı, iddialara göre emniyetteki sorgusunda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve bu örgütün üst düzey yöneticileri ile yakın ilişkisi bulunduğu suçlamalarını kabul etmedi.Kanada vatandaşlığı da bulunan Davut Hancı’nın, bir videoda Fethullah Gülen’in yanında çocuklara para dağıtan kişi olduğu iddialarını da yalanladığı öğrenildi.

Bu arada, Davut Hancı’nın kullandığı cep telefonunu incelemeye alan istihbarat birimleri, telefon ve SİM kartının Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra alındığını ve sadece birkaç akrabasıyla görüştüğünü belirlendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...