Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üniversite tercih başvuruları yarın sona eriyor

Düzenleyen:
Üniversite tercih başvuruları yarın sona eriyor

EĞİTİM Haberleri

Adaylar için 29 Temmuz'da başlayan ÖSYS-2016 tercih işlemleri, yarın gün bitimine kadar yapılabilecek

 Üniversite adayları için ÖSYS-2016 tercih işlemleri yarın sona erecek.Adayların 29 Temmuz'da başlayan ÖSYS tercih işlemleri, yarın saat 23.59'da tamamlanacak. 2016-ÖSYS tercih süresi uzatılmayacak.LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından, adayların üniversite tercihlerini yaparken inceleyeceği ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, ÖSYM'nin "http://www.osym.gov.tr" internet adresinden yayınlandı.

Adaylar, kılavuzda yer alan kurallara göre tercihlerini, "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapacak.
Başvuru merkezlerinden tercih işlemi gerçekleştirilmeyecek. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak. Sadece elektronik ortamda yapılacak tercihler işleme alınacak.Adayların, kişisel bilgi niteliğindeki T.C. kimlik numaralarını ve ÖSYM aday işlemleri şifrelerini özenle koruması ve kimseyle paylaşmaması gerekiyor.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...