Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Mario Gomez teklifleri değerlendiriyor'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Mario Gomez teklifleri değerlendiriyor'

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Albayrak, "Mario Gomez'in gelmesi zor görünüyor. Borussia Dortmund ve Barcelona'dan çok ciddi teklifler var." dedi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, transfer gündemini değerlendirdi.

Beşiktaş'la geçen sezon gol krallığı yaşayan Mario Gomez'in geri dönme ihtimalinin zor olduğunu ifade eden Albayrak, "Gomez'in gelmesi zor görünüyor. Borussia Dortmund ve Barcelona'dan çok ciddi teklifler var. Gomez, teklifleri değerlendiriyor. Biz de gelişmeleri takip ediyoruz." dedi.

West Ham United'ın Gomez'le ilgilenmediğini de sözlerine ekleyen Albayrak, "Slaven Bilic'le sabah konuştum. Hiçbir şekilde Gomez'le ilgilenmediklerini söyledi." ifadelerini kullandı.

"Domagoj Vida, Beşiktaş'ı çok istiyor"

Metin Albayrak, stoper ihtiyacını gidermek için çeşitli isimlerle görüşmelere devam ettiklerini söyledi.

Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımında forma giyen Domagoj Vida'nın Beşiktaş'a gelmeyi çok istediğini belirten Albayrak, Hırvat oyuncunun bonservisinin yüksek olduğunu dile getirdi.

Ukrayna temsilcisinin, futbolcuyu bırakmaya niyeti olmadığını vurgulayan Albayrak, "Vida, Beşiktaş'a gelmeyi çok istiyor. Hatta eşini Kiev'e bile götürmedi. İstesek bugün alabiliriz ancak bonservisi 10 milyon avro. Bizim bütçemiz ve şartlarımız belli." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...