Yenikapı’ya 500 ünlü çıkarma yapacak

Yenikapı’ya 500 ünlü çıkarma yapacak

MAGAZİN Haberleri

7 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek ‘Demokrasi ve Şehitler’ mitingi tarihi bir organizasyonla taçlanacak. 500 ünlü isim teknelerle Yenikapı’ya gelecek.

Temmuz darbe girişimi sanat dünyasını da birbirine kenetledi. Şarkıcılardan oyunculara, internet fenomenlerinden radyoculara, ekran yüzlerinden sporculara 500 ünlü isim için dev bir organizasyon düzenleniyor. 5 milyon kişinin katılması beklenen dev Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük sanatçı buluşması olacak. Tüm toplu taşım araçlarının ücretsiz olduğu 7 Ağustos günü ünlüler deniz yoluyla Yenikapı miting alanına götürülecek.

HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

500 kişiyi taşıyacak 5 özel tekne Bebek’ten kalkacak. Ünlüler için 25 kişilik bir vale ekibi de Bebek’te hizmet veriyor olacak. Tekneler, ünlü isimleri direkt olarak Yenikapı’da kurulan sahnenin arkasındaki özel bölüme indirecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...