Şenol Güneş'ten Sosa hamlesi

Şenol Güneş'ten Sosa hamlesi

SPOR Haberleri

Darbe girişimini ve terör olaylarını bahane ederek Beşiktaş'tan ayrılmaya çalışan ancak yönetimden izin alamayan Jose Sosa için teknik direktör Şenol Güneş'ten hamle geldi.

Ailesi ile birlikte tatile çıkan Arjantinli oyuncuya mesaj gönderen Güneş, öğrencisine geçen sezonu hatırlattı. Güneş'in, "Geçen sezon şampiyon olduk. Bir aile gibiydik. Şampiyon kadronun dağılmasını istemiyorum. Benim için önemli bir oyuncusun ve kalmanı istiyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Sosa'nın yarın İstanbul'a geleceği ve son kararını yönetime ileteceği kaydedildi. Milan'ın 4 milyon Euro'luk teklifini kabul etmeyen Beşiktaş, Sosa'ya "Ancak 7 milyon Euro getirirsen ayrılabilirsin" diyerek rest çekmişti.

AYRILMAKTA ISRARLI
 Sosa'nın durumu ile ilgili açıklama yapan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Ayrılmakta ısrarlı ancak bizim de kararımız belli. Milan'dan yeni teklif yok. Neler olacağını göreceğiz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...