Eren imzaladı

Düzenleyen:
Eren imzaladı

SPOR Haberleri

Dursun Özbek oyuncu istemeyen Kasımpaşa yönetimiyle 4 milyon avro bedelle anlaştı. Futbolcuyla ön protokol yapıldı

Burhan Can TERZİ

G.Saray'da dün baş döndürücü bir transfer hareketliliği yaşandı. Golcü konusunda yurt dışında istediği isimleri bitiremeyen sarı-kırmızılı yöneticiler Teknik Direktör Olde Riekerink'in çok istediği Eren Derdiyok'un işini bitirmeye karar vermişti. Önceki gün oyuncunun kulübü Kasımpaşaspor'la 2.5 milyon avro artı Umut-Donk'un verilmesi karşılığında anlaşılmıştı. Fakat futbol dünyasında daha önce şahit olduğumuz birçok transferde olduğu gibi bu anlaşma da son anda çıkmaza girdi. 

Umut: Şaka gibi...

Umut Bulut ve Ryan Donk belirtilen rakamlara Kasımpaşaspor'a gitmeyi reddetti. Hatta Umut, "Burada 1.8 milyon avro alıyorum. Kasımpaşa'ya 500 bin avroya gideceğim. Şaka gibi" demekten kendini alamadı. Diğer yandan Kasımpaşa yönetimi de iki oyuncunun istedikleri yıllık ücretleri ödemelerinin mümkün olmadığını söyledi. Bu gelişmeler üzerine iş tamamen para odaklı olmaya doğru gelişti. Sıkıntı üzerine Başkan Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek harekete geçti. 

Eren 2 milyon avro alacak

Kasımpaşa ile bir kez daha masaya oturan sarı-kırmızılı yönetim, Eren Derdiyok için 4 milyon avro bonservis bedeli teklif etti. Kasımpaşa bu teklife sıcak baktığını belirtti ve el sıkışıldı. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, Eren Derdiyok ile 3 yıllık ön protokol imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüp, cuma günü TT Arena'da resmi sözleşme imzalayacağı Eren'e yıllık 2 milyon avro ücret ödeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...