Aslan'ın gönlündeki yeni isim Tolga Ciğerci

Düzenleyen:
Aslan'ın gönlündeki yeni isim Tolga Ciğerci

SPOR Haberleri

Yönetici Levent Nazifoğlu genç orta sahanın yolunu yaptı: Bize uygun olabilir. Önceden beri takip ettiğimiz bir arkadaş

Galatasaray transfer sürecine durgun başlayıp bir anda açıldı… Serdar Aziz ve Emrah Başsan transferleri camiada çok pozitif anlamda reaksiyona neden olmazken Lucas Leiva ve Eren Derdiyok takviyesi teselli verdi… İki ismin KAP’a bildirilmesi yeni sezondan umutsuz olan taraftarı az da olsa heyecanlandırmıştı… Transferlerde ön plana çıkmaya başlayan ve takımla yakından ilgilenen yeni yönetici Levent Nazifoğlu bir sinyal daha verdi. O da, Hertha Berlin’den Tolga Ciğerci…

1 milyon avro

Radyospor’a açıklamada bulunan Nazifoğlu, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu çok uzun zamandan bu yana tanıdığını ifade ederek “Tolga çok önceden beri takip ettiğim bir Türk arkadaşımız. Uzun yıllar mili takımda görev alacak. Bize uygun olabilir ama kendilerinin ne beklentisi var daha konuşmadık. Eğer maliyeti uygun olursa düşünebiliriz" dedi. Tarafların 1 milyon avro civarında bir rakama anlaşabileceği belirtildi. 

Diarra’da problem ceza!

Cimbom’un gündeminde olan Lassana Diarra konusundaki tek engel CAS’tan aldığı 10 milyon avroluk ceza… Sarı-kırmızılılar, L.Moskova’dan Marsilya’ya transferinde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle ciddi para cezası yiyen Fransız orta sahanın alınması halinde o cezanın başına bela olmasından endişe duyuyor. 

"Bruma'yı satmıyoruz"

Aslan’ın yükselen değeri Bruma konusunda iddialar bitmek bilmiyor. PSV’nin yakın markajında olan önce 6.5 milyon avrolardan başlayan rakamın 8 milyon avrolara kadar çıktığı belirtilirken Galatasaray yönetimi, genç ismi satmayacaklarını bir kez daha duyurdu. Bruma’dan Galatasaray’ın beklentisi gelecek adına büyük.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...