Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

49'uncu yılını kutlayan Trabzonspor dün birçok sevinci bir arada yaşadı

Düzenleyen:
49'uncu yılını kutlayan Trabzonspor dün birçok sevinci bir arada yaşadı

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi'ye imza attırdı... Castillo'da son dakika problemini aştı, mukavele artık çok yakın... Karadeniz Fırtınası MTK önünde adeta pasta kesti: 5-0...

Trabzonspor için dün çok özel bir gündü... 2 Ağustos 1967’de kurulan bordo-mavililer 49. kuruluş yıldönümü için tören düzenledi. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, “Trabzonspor, Süper Lig'e çıktıktan sonra 7 defa lig şampiyonu oldu, 8 defa Türkiye Kupası, 7 Cumhurbaşkanlığı, 5 Başbakanlık ve 1 de Süper Kupa kazandı. Bu başarıların hepsinde ama hepsinde Trabzonlu’nun alnı ak, başı diktir" açıklaması yaptı. 

Ve Onazi'de işlem tamam

Kutlamalar sonrası iki sevindirici haber daha Trabzonspor'da günün keyfine keyif kattı. İtalya Serie A ekiplerinden Lazio formasını giyen orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi’yi İstanbul’a getiren bordo-mavililer oyuncu ile sözleşme imzaladı. Törene Başkan Muharrem Usta da katıldı. 23 yaşındaki oyuncu ile yapılan sözleşmenin detayları sonra açıklanacak. Öte yandan Dallas'ın son anda para problemi çıkardığı Castillo'da da iş bitme noktasına geldi. Trabzonspor bu oyuncu için kulübüyle görüşme yaptığını KAP'a bildirdi. Castillo birkaç gün içinde imzayı atacak. 

Gündüz bu sevindirici gelişmeler olurken takım da akşam hazırlık maçına çıktı. Alınan farklı skor adeta bütün gün boyunca süren kutlamaların pastası oldu. Karadeniz Fırtınası özel karşılaşma Macaristan'ın MTK Budapeşte takımını 5-0 mağlup etti. Mehmet Ekici ortaya koyduğu futbol ve attığı iki golle parmak ısırttı. ETO Park Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 38. dakikasında Mehmet Ekici'nin uzaktan bazukası ilk golü getirdi: 1-0. Bu golden sadece 1 dakika sonra Okay Yokuşlu sahne alarak farkı 2'ye çıkardı. İlk yarı bu skorla bitti. 

3 gol de ikinci yarıda

61'de Abdülkadir'in derin pasıyla MTK ceza sahasına giren Yusuf Erdoğan aşırtma vuruşla topu filelerle buluşturdu: 3-0. Bordo-mavililerin yeni golcüsü Ramil Sheydaev 68. dakikada karşı karşıya pozisyonda net bir vuruşla skoru 4-0'a getirdi. Mehmet Ekici 79'da penaltıdan kendisinin ikinci takımının 5. golünü atarak maçın skorunu belirledi: 5-0.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...