Beşiktaş Başkanı Orman'ın '3S' belirsizliğine karşı tavrı net

Düzenleyen:
Beşiktaş Başkanı Orman'ın '3S' belirsizliğine karşı tavrı net

SPOR Haberleri

Güneş ve camia stoper bekliyor, Samuel Eto’o’nun yolu gözleniyor, Sosa’nın da Milan’a transferi netleşsin isteniyor

Kara Kartal’ın transfer sürecindeki “S”ler ön planda… Neredeyse tüm soru işaretlerinin hepsinde Se, Sa ve So’lar var… Avusturya kampını tamamlayan ve evine dönen Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş, sorunların bir an önce çözülmesini bekliyor… Ne mi bunlar? Stoper konusu… Samuel Eto’o olayı ve Sosa’nın durumu… Başkan Fikret Orman ise güven telkin eden açıklamada bulunarak sakin ve sabırlı bir şekilde tüm problemlerin üstesinden geleceklerini vurguluyor. Stoper konusunda “Sürprize hazırlıklı olun” mesajı verilirken, konu Sosa’ya geldiğinde başkan Fikret Orman’ın tavrı da tarzı da değişiyor. Nedeni ise Arjantinli oyuncuya olan kızgınlığı…

Bekleyelim görelim…

Daha önce buna benzer bir içsel gerginliği Ricardo Quaresma’da yaşayan Orman, Sosa’nın ayrılmak adına disiplinsiz tavırlar sergilemesinden çok rahatsız. Milan ile görüşmesine izin verilen Sosa’nın 8 milyon avroyu getirdiği takdirde gidebileceği yenileniyor. Samuel Eto’o olayında ise Antalyaspor ile gerilim yaşansa da başkan Orman bunun da zamanla düzeleceği görüşünde. Transfer için önlerinde uzun bir zaman dilimi olduğunu belirten başkan yakın çevresine “Geçtiğimiz sezonlarda da benzer durumları yaşadık ama sonrasında kazanan hep biz olduk. Bekleyelim görelim” modunda.

Adriano alkışlarla

Avusturya kampının ardından 2 gün izin yapan Beşiktaş çalışmalarına başladı. Sol beke yapılan yeni transfer Adriano ilk idmanına çıktı. Şenol Güneş çalışma öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yaparak sambacıyı alkışlattı. Takım önce pas çalışması, ardından da üçerli minik kale maç yaptı. İdman şut bombardımanı ile bitti. Veli Kavlak takımdan ayrı koşu yaparken, Kerim Frei çalışmalarını bireysel sürdürdü. Quaresma bugün ekibe katılacak. Antrenmanı ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Metin Albayrak ve Deniz Atalay da takip etti.

Albayrak: Vida istiyor ama

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak transfere değinerek, "Dynamo Kiev'in stoperi Domagoj Vida bize gelmeyi çok istiyor ama bonservis fiyatı yüksek. Mükemmel bir oyuncu. 10 milyon avro istiyorlar, bunu veremeyiz" derken, "Gomez halen başka bir takımla anlaşmadı, onun için taraftar umutlu ama Barcelona ve Dortmund'la görüşüyor. Açıkçası Mario bizim için artık zor görünüyor" dedi. 

Boyko’ya transfer izni 

Beşiktaş'taki kaleci bolluğu sonrası Denys Boyko iyice gözden düştü. Geldiğinden beri futbolundan çok gitmek istemesiyle dikkat çeken Ukraynalı eldivene bir kere daha gidebileceği hatırlatıldı. Yönetimin daha önce transfer izni verdiği ve 3 milyon avroya gönderebileceğini ilettiği Boyko’ya teklif yinelendi. Boyko bonservis ücretini getirdiği anda yolcu.

Q17’den Beşiktaşk vurgusu 

Siyah-beyazlılarda ikinci döneminde kendine gelen, bireysellikten ziyade takım oyuncusu kimliğini ortaya koyan Ricardo Quaresma, EURO 2016’da da şampiyonluk tatmıştı. Portekiz, İtalya ve İspanya’dan bazı kulüplerle adı anılan Portekizli futbolcu, Beşiktaş ile mukavelesinin devam ettiğini belirterek “Çok mutluyum ve ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...