Bursasporlu Sivok'tan İHA'ya '10 numara' sözler

Düzenleyen:
Bursasporlu Sivok'tan İHA'ya '10 numara' sözler

SPOR Haberleri

“Batalla kalitesinde 5 oyuncu yerine 1 tane olursa ve etrafında da çok çalışan oyuncular yer alırsa tehlikeli bir takımsınız demektir”

Tomas Sivok! 2009’da İtalya üzerinden Türkiye’ye gelen 7 sezon Beşiktaş forması giyen Çek stoper… Kartal figüründen Timsah görünümüne geçen tecrübeli ve başarılı isim… Sivok, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu dünü, bugünü ve yarını değerlendirdi. İşte Sivok’tan öne çıkanlar;
Geçen sene de büyük beklentiler vardı. daha çok bireysellik ön plana çıktı. Takım olarak çok bir şey üretemedik. Bu sene bunu yıkmaya çalışacağız. 
Beşiktaş ile buraya oynamaya geldiğimde bize gerçekten zor zamanlar yaşatıyorlardı. Bizim için en zorlu deplasmanlardan biriydi.
Süper Lig’de beni en çok zorlayan forvet oyuncusu olarak eski takım arkadaşım olan Milan Baros’u söyleyebilirim. Bana karşı nasıl oynayacağını biliyordu. 
Pablo Batalla’yı önceden de tanıyordum. Sürekli ona dikkat etmemiz gerekiyordu. Çok üst seviye ve kaliteli bir oyuncu. Bu kalitede 5 tane oyuncunuz varsa takımda, belki bu kadar iyi olmayabilir ama bu tarz bir tane oyuncunuz ve etrafında da çok çalışan oyuncular olursa çok daha verimli olursunuz, çok daha tehlikeli bir takım olursunuz. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...