Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüreğimiz yanıyor...

Düzenleyen:
Yüreğimiz yanıyor...

YAŞAM Haberleri

Kimi evliydi, kimi yeni baba olmuştu. Hain örgüt hepsinin hayallerini söndürdü. Yakınları metanetini korudu ve “Vatan sağ olsun” dedi.

Son günlerde eylemlerini arttıran hain terör örgütü PKK’nın Bingöl’de zırhlı servis midibüsünün geçişi sırasında bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polislerin sayısı 7’ye yükselirken bir acı haber de GATA’dan geldi. 27 Ağustos’ta çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi altına alınan Er İsmail Çil, hastanede şehit düştü. Şehit er, memleketi Trabzon’da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de şehit düşen polisler ise, düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi. 3 şehidini bağrına basan başkentliler teröre lanet okudu. Oğlunun şehadet haberini alan emekli astsubay Mehmet Ali Bıyık, “Ben o dağlarda 13 sene gezdim. Mayına da bastım, pusuya da düştüm. Metanetliyim. Vatan sağ olsun” dedi. Bıyık’ın geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan fotoğrafını paylaşarak baba evine selam gönderdiği öğrenildi.

Yüreğimiz yanıyor...

SİLAH ARKADAŞLARI GÖZYAŞINA BOĞULDU...

Yüreğimiz yanıyor...

Yüreğimiz yanıyor...

Yüreğimiz yanıyor...

Yüreğimiz yanıyor...

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...