Yenikapı 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne hazırlanıyor

Düzenleyen:
Yenikapı 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne hazırlanıyor

GÜNDEM Haberleri

Hainlerin kalkıştığı darbe girişimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile halkın sokağa çıkması sonrasında püskürtülmüş ve büyük bir demokrasi zaferi elde edilmişti.

O tarihten bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne hazırlanıyor. 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı’da yapılacak mitingin hazırlıkları sürüyor. Dev bir sahnenin kurulmaya başlandığı alanda temizlik yapılıyor, ışıklandırmalar da kontrolden geçiriliyor. Miting dolayısıyla İstanbul’daki bütün toplu ulaşım araçları o gün ücretsiz olacak. 

KILIÇDAROĞLU KATILMIYOR

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,  Erdoğan’ın davetine rağmen mitinge katılmayacak. CHP mitingde bir heyet tarafından temsil edilecek. CHP yarın da İzmir Gündoğdu Meydanı’nda miting düzenleyecek. Kılıçdaroğlu’nun konuşma yapacağı Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne AK Parti temsilcileri de katılacak.  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...