Bayern Münih'li yıldız Beşiktaş'ta

Düzenleyen:
Bayern Münih'li yıldız Beşiktaş'ta

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın, Bundesliga devi Bayern Münih'te top koşturan 27 yaşındaki Alman stoper Holger Badstuber'in transferi için oyuncuyla anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

Beşiktaş'ta nefesler tutuldu... Siyah-Beyazlı yönetim stoper arayışlarını bu hafta sonunda bitirmeyi planlarken hangi oyuncunun takıma katılacağı merakla bekleniyor. Takvim Gazetesinde yer alan habere göre; listenin en başındaki isim Bayern Münih altyapısından yetişen Holger Badstuber. Başkan Fikret Orman ile yöneticilerden Ahmet Nur Çebi ve Umut Güner'in bu transferi gerçekleştirmek için yoğun bir çaba harcadığı öne sürüldü.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Geçen sezon sakatlığı nedeniyle sadece 9 karşılaşmada forma giyen 27 yaşındaki Alman futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandığı belirlenirken, bu transfere Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de onay verdiği belirtildi. Yıldız oyuncunun da Beşiktaş'ı çok istediği öğrenildi.

Bayern Münih'li yıldız Beşiktaş'ta

BEŞİKTAŞ DURMUYOR

Bu sezon Bayern'de oynama şansının az olduğu öğrenilen Badstuber'in kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Beşiktaş'ta bu oyuncu dışında Manchester City'li Kompany, Milan'lı Mexes, Lokomotif Moskova'lı Vedran Corluka, Atletico Madrid'li Stefan Savic de listede. Öte yandan Dinamo Kiev forması giyen Hırvat Milli Takımı'nın stoperi Domagoj Vida'nın Beşiktaş'ta oynamak istediğini açıkladı. Yönetim yüksek bonservisi nedeniyle kararsız.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...