Lukaku'ya tarihi teklif! 280 milyon...

Düzenleyen:
Lukaku'ya tarihi teklif! 280 milyon...

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea, Everton forması giyen Belçikalı yıldız futbolcu Romelu Lukaku için kulübüne 83 milyon Euro (yaklaşık 280 milyon TL) teklif götürdü.

İngiltere'de olay transferler bitmiyor. Pogba'nın Manchester United'a 120 milyon Euro'ya transfer olmasının ardından bir bomba da Chelsea patlatıyor. The Telegraph'ın haberine göre; Chelsea'nin yeni Drobga olarak gösterilen Belçikalı yıldız Romelu Lukaku için Everton'a yaptığı son teklif 70 milyon pound (83.25 milyon Euro) ile birlikte Loic Remy oldu. Loic Remy Chelsea'ye 12 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Böylece bu transferin maliyeti Higuain'in transferini gölgede bırakıyor.

KABUL EDERSE REKOR KIRACAK

Everton'a daha önce 67 milyon poundluk bir teklif yapan Chelsea'nin, reddedilmesinin ardından teklifini daha da astronomik boyuta çektiği ve bu teklifin kabul edilmesini beklediği kaydedildi. Şayet, Everton bu teklifi kabul ederse Chelsea hem kulüp rekorunu hem de 75 milyon Euro ile Angel Di Maria'yı transfer eden Manchester United'a ait İngiltere transfer rekorunu da kıracak.

90 MİLYON EURO İSTEMİŞTİ

Everton ise Chelsea'nin ilk tekliflerine karşılık olarak Romelu Lukaku için 75 milyon pound (yaklaşık 90 milyon Euro) istediğini iletmişti.

25 GOLE İMZA ATTI

Geçtiğimiz sezon 18'i Premier Lig'e olmak üzere toplam 25 gole imza atan 23 yaşındaki Romelu Lukaku, Temmuz 2014'te 35 milyon Euro bonservis ücretiyle Chelsea'den Everton'a transfer olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...