Forma numarası bile belli

Düzenleyen:
Forma numarası bile belli

SPOR Haberleri

Galatasaray, Kasımpaşaspor'dan kadrosuna dahil ettiği golcü oyuncu Eren Derdiyok için cuma günü imza töreni düzenlenecek. Yıldız oyuncu, Aslan'da 9 numaralı formayı giyecek.

Uzun süredir kadrosunu bir forvet takviyesiyle güçlendirmeye çalışan Galatasaray, muradına ermek üzere... Burak Yılmaz'ı Çin'e gönderdikten sonra golcü konusunda birçok isimle temas kuran ancak çeşitli sebeplerden dolayı transferi kampa yetiştiremeyen Sarı-Kırmızılı kulüp, Kasımpaşa'yla geçen yıl harika işler çıkaran Eren Derdiyok'u büyük ölçüde bitirdi.

CUMA GÜNÜ İMZA TÖRENİ

28 yaşındaki oyuncu için kulübüyle görüşmelere başlandığını önceki gün KAP'a bildiren Özbek yönetiminin, ufak pürüzleri de gidermek üzere olduğu öğrenildi.

Kasımpaşa ile birlikte Avusturya kampında bulunan Türk asıllı İsviçreli yıldızı bugün İstanbul'a getirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar'ın yarın veya cuma günü de bir imza töreni düzenleyeceği bildirildi.

UMUT GİDERSE FORMA ONUN

Teknik direktör Riekerink'in Danimarka kampına götürmeyerek takımında istemediği ve kadro dışı bırakılan Umut Bulut'un gitmesi halinde 9 numaralı forma, yeni sezonda Eren'in olacak...

Bayer Leverkusen ve Kasımpaşa'daki son 3 yılında 9 numaralı formayı terleten 28 yaşındaki forvetin, Galatasaray'da da bu numarayı giymeye sıcak baktığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...