Rooney'den Fenerbahçe itirafı

Düzenleyen:
Rooney'den Fenerbahçe itirafı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi devlerinden Manchester United forması giyen Wayne Rooney, ''Fenerbahçe'ye karşı hat-trick yapmıştım. Harika bir histi. Hayatım boyunca unutmayacağım'' dedi

İngilizlerin efsane oyuncularından Wayne Rooney, Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu. İngiltere Milli Takımı ve Manchester United'ın yıldız ismi Wayne Rooney, kariyerindeki en unutulmaz maçı olarak Fenerbahçe'ye karşı oynadığı gösterdi. "Manchester United forması ile en unutulmaz performansım, Fenerbahçe'ye karşı 3 gol attığım maçtaydı." diyen Rooney, golleri attığında henüz 18 yaşında olduğunu ve bu performansın kendisine büyük özgüven kazandırdığını da söyledi.

Rooney'den Fenerbahçe itirafı

"HAYATIM BOYUNCA UNUTMAYACAĞIM"

Ülke basınına konuşan İngiliz yıldız, 2004/05 sezonunda Manchester United formasıyla çıktığı ilk maç olan Fenerbahçe karşılaşmasında 3 gol atan Rooney, "Fenerbahçe'ye karşı hat-trick yapmıştım. Harika bir histi. Hayatım boyunca unutmayacağım." dedi. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan o karşılaşmayı Manchester United 6-2 kazanmıştı.

Rooney'den Fenerbahçe itirafı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...