FETÖ infaz timini devreye soktu

Düzenleyen:
FETÖ infaz timini devreye soktu

GÜNDEM Haberleri

Ankara Sincan cezaevine silah sokmaya çalışan FETÖ'cü gardiyanlar yakalandı. FETÖ'nün tutuklu olan darbecilere yönelik infaz timini harekete geçirdiği ileri sürüldü.

Sincan cezaevinde şu anda çok önemli ve kritik bir operasyon yapılıyor. Gelen son dakika haberlere göre FETÖ'cü gardiyanlar içeri silah sokarken suçüstü yakalandı. Bu silahların Sincan cezaevinde tutuklu olan darbecilere yönelik kullanılacağı söyleniyor. İddialara göre; FETÖ örgütü içeri alınan üyelerini susturmak için harekete geçti.

SİNCAN CEZAEVİNDE FLAŞ İSİMLER VAR
Marmaris'e Erdoğan'ı öldürmeye giden suikast timinden darbenin başı olduğu öne sürülen Akın Öztürk'e kadar bir çok flaş isim bu cezaevinde bulunuyor. Dahası da FETÖ itiraflarında bulunan askerler de Sincan'da. Bunlar arasında FETÖ'cü olduğunu ve Genelkurmay Başkanlarını dinlediğini itiraf eden Hulusi Akar'ın yaveri de bulunuyor.

50 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI
Geçtiğimiz hafta Sincan Cezaevinde FETÖ'cü olduğu belirlenen 76 gardiyan için gözaltı kararı çıkmıştı. Bu gardiyanlardan 50'si gözaltına alınmıştı. Bu kişilerin odalarında ve araçlarında yapılan aramalarda bazı dokümanlar ile bilgisayarlara da el konulmuştu.

İÇERDEKİLERE İNFAZ HAZIRLIĞI
İnternethaber.com yazarı Süleyman Özışık geçen hafta kaleme aldığı yazısında cezaevlerine dikkat çekmiş ve şu bilgiyi vermişti;

"Cezaevlerindeki görevlilerden gelen çok ciddi bir ihbarı devlet yetkililerine ileteyim. Tutuklanarak hapse atılan darbecilerin yakın zamanda birer ikişer intihar edeceğine dair ciddi endişe taşıyor bu görevliler. Onların anlattıklarına bakılırsa cezaevlerindeki gardiyan ve koruma görevlilerinin büyük bölümü haşhaşi... Bu gardiyanların, Fethullah Gülen ile ilgili bildiklerini anlatmaya hazırlanan darbecileri tek tek infaz edeceklerinden endişe ediyorlar. Sayı artmadan ve iş işten geçmeden bu duruma el konulmazsa, darbeciler ebediyete kadar susturabilir.

 

Kaynak: İnternethaber

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...