Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Baykal fezleke için adliyede

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Deniz Baykal fezleke için adliyede

GÜNDEM Haberleri  / İHA

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 2007 yılında Tekirdağ Çorlu’daki mitinginde süreyi 50 dakika aşması nedeniyle tutanakla tanzim edilen fezleke nedeniyle Antalya'da ifade verdi.

Avukat kapısından adliyeye giren Baykal, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın odasında yaklaşık yarım saat kaldı. Baykal çıkışta gazetecilere açıklamada bulundu. 
Milletvekilliği dokunulmazlıkların kaldırılmasının ardından kendisi ile ilgili bir konu üzerine adliyeye geldiğini aktaran Baykal, "Geçmiş yıllarda 2007 yılında düzenlenmiş olan bir fezleke ile ilgili ifade vermek üzere geldim. Çorlu’da 2007 yılında yaptığımız bir mitingin 50 dakika daha geç sonuçlandığı için bir tutanakla tanzim edilmiş bir fezleke var. O fezlekenin gereğinin yapılması için talimatla ifade vermem gerekiyordu. Bu ifadeyi verdim" dedi. 
Baykal 'kaset komplosu ile ilgili gözaltılar' konusunda isi "Burada öyle bir şey konuşulmadı" ifadesini kullandı. 
Baykal, gazetecilerin diğer sorularını almadan Korkuteli programı için adliyeden ayrıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...