Adana imamı yakalandı!

Düzenleyen:
Adana imamı yakalandı!

GÜNDEM Haberleri

Bursa’da FETÖ/PDY örgütüyle ilgili soruşturma sürdürülürken, Adana Emniyet Müdürlüğü’nden gelen polis ekipleri, bir çok yere düzenledikleri eş zamanlı operasyon ile Fettullah Gülen’in, Adana imamı olduğu öne sürülen Naim S.’yi saklandığı evde gözaltına aldı. Naim S., daha sonra sorgulanmak üzere Adana’ya götürüldü.

BURSA’da FETÖ/PDY operasyonu kapsamında sürdürülen operasyonda, Fethullah Gülen’in akrabası olduğu öne sürülen Abdulhamit Gülen, polis tarafından gözaltına alındı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla sürdürülen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Merkez Osmangazi İLçesi’nde bulunan bir etüt merkezine baskın düzenledi. Burada müdürlük yapan Fethullah Gülen’in amcasının torunu olduğu öne sürülen Abdulhamit Gülen kaçrmak isterken polis tarafından yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan Abdulhamit Gülen, terör örgütü üyesi olmak suçundan gözaltında tutulan 4 kişiyle birlikte bugün adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...