Cimbom, Chelsea'nin yıldızına göz koydu

Düzenleyen:
Cimbom, Chelsea'nin yıldızına göz koydu

SPOR Haberleri

Galatasaray, hücum bölgesini güçlendirmek adına, Chelsea'de forma giyen 20 yaşındaki golcü Bertrand Traore'ye resmi teklifini yaptı.

Burak Yılmaz'ın geçen sezon devre arasında takımdan ayrılmasının ardından gol yollarında ciddi sorunlar yaşayan Galatasaray, Eren Derdiyok transferinin ardından o bölgeye bir takviye daha yapmak istiyor. Umut Bulut ile yolların ayrılması kesinleşirken, Sinan Gümüş ve Eren Derdiyok'un yanına rotasyona girebilecek bir hücum oyuncusu daha isteyen Riekerink'in verdiği rapor doğrultusunda çalışmalar hızlandı.

HEDEFTE BERTRAND VAR

Chelsea'nin 20 yaşındaki Burkina Fasolu golcüsü Bertrand Traore'ye resmi teklif yapıldı. Maviler'in menajeri Conte, genç oyuncunun tecrübe kazanması için takımdan ayrılmasına izin verdi. Cimbom geçen sezon Chelsea'de 5 gol atan golcüyü kiralamak için girşimde bulundu.

(Fotospor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...