Darbede görev aldığını televizyondan öğrenen er alkışlarla karşılandı

Düzenleyen:
Darbede görev aldığını televizyondan öğrenen er alkışlarla karşılandı

YAŞAM Haberleri

Girdiği dükkanda izlediği haberle darbe girişiminde görev aldığını öğrenen er Resul Nişancı cezaevinden çıktıktan sonra gittiği memleketinde alkışlarla karşılandı.

İstanbul'da televizyonunda izlediği haberle darbe girişiminde görev aldığını öğrenince yaşadığı şaşkınlığın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleriyle gündeme gelen er Resul Nişancı, ortaya çıktı. Olaydan sonra tutuklanan ve 8 gün cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen er Resul Nişancı, memleketi Rize'nin Fındıklı İlçesi'nde Tulum ve Müzik Festivali'nde sahneye çağrıldı, "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla alkışlandı.

8 GÜN CEZAEVİNDE KALDI

15 Temmuz'daki darbe girişiminde görev aldığını bir kafeteryanın televizyonunda yayınlanan haberleri izlerken öğrenen ve şaşkınlığı yüz ifadelerine yansıyan Resul Nişancı'nın görüntüleri çok konuşulmuştu. Olaydan sonra tutuklanan ve 8 gün cezaevinde kalan er Resul Nişancı önceki gün tahliye edildi. Memleketi Rize'nin Fındıklı İlçesi'ne dönen Resul Nişancı, ilçede düzenlenen 7'inci Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali'nde sahneye çağrıldı. Sırtına sardığı Türk bayrağı ile vatandaşları selamlayan Nişancı, 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganları arasında alkışlandı.

BEN VATANIMI NASIL SATARIM?

Terhisine 2 gün kalan yaşanan darbe girişiminde sokağa çıkarıldıklarını ve olaydan sonra tutuklanması üzerine 8 gün ceza evinde kaldığını anlatan Resul Nişancı, sırtına sarılı bayrağı göstererek, "Bu bayrak her zaman gökyüzünde olacak. Bunu kimse yere indiremeyecek. Ben vatanımı ve bayrağımı sevdiğim için askere gittim. Bu benim vücudumdan geçen kanın rengi. Ben vatanımı nasıl satarım?" dedi, gözyaşlarını tutamayan Resul Nişancı, uzun süre alkışlandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...