Mehmet Demirkol: Fernandao'nun 11 kilo fazlası var

Düzenleyen:
Mehmet Demirkol: Fernandao'nun 11 kilo fazlası var

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, "Fernandao'nun 11 kilo fazlası var. Olmaz! Şu Fernandao'nun bu kiloyla gelip bu formayla bu kadar sahada kalamıyor olması lazım." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Monaco'ya elenen Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmelerde bulunan spor yorumcusu Mehmet Demirkol sert sözlerle takımı eleştirdi.

İşte Demirkol'un açıklamalarından satır başları...

"VOLKAN DEMİREL YEMEZDİ"

"Kötü bir kaleci performansı. Ertuğrul maalesef iyi değil ve acemice 2 gol yedi. 3. kaleci de olsa 5. kaleci de olsa bu kadar fark olmamalı. Yüzde yüz hazır olan bir Volkan Demirel, yenen 4 golü de yemezdi."

"HAKEM KARARLARI KÖTÜ!"

Hakem çok iyi değil. Bir korneri yedi, golden önceki faulü görmedi. Fenerbahçe'nin 2 penaltısı verilmedi. İlki çok açık. Kabul edilebilir değil."

11 KİLO FAZLASI VAR

Fernandao'nun 11 kilo fazlası var. Olmaz! Şu Fernandao'nun bu kiloyla gelip bu formayla bu kadar sahada kalamıyor olması lazım. Tur hala gitmedi ama yeter ki futbolcular Braga maçındaki amatörce işleri yapmasın, bırakmasın. Her şeye rağmen Fenerbahçe turu geçebilirdi. Geçseydi hak etmiş de olurdu."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...