Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni MHK Başkanı Yusuf Namoğlu göreve başladı

Düzenleyen:
Yeni MHK Başkanı Yusuf Namoğlu göreve başladı

SPOR Haberleri

3. kez göreve getirilen eski hakem en zor dönemlerde ateşten gömleği giydiğini ifade etti

Ö. Faruk ÜNAL

FETÖ soruşturması kapsamında Federasyon’daki operasyon sonrası göreve gelen MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun ekibi de belli oldu... 3. defa göreve getirilen Namoğlu, en zor dönemlerde ve kriz anlarında sorumluluk almaktan kaçmadığının altını çizdi... Ki o Yusuf Namoğlu’nun titrinde inşaat mühendisi, hakem, milletvekili, belediye başkanlığı gibi görevler var... Evli ve bir çocuk babası olan 2011 ve 2014’te iki defa MHK’nın başına getirilen Namoğlu ekibini dün akşam saat 20.00'ye kadar yoğun bir mesainin sonucunda ancak belirleyebildi. 

Yeni MHK kurulmasında oldukça sıkıntılı saatler yaşandı. Yusuf Namoğlu, daha önceki dönemlerinin vazgeçilmez ismi olan Bedri Dölkeleş’i önce listesine almadı son anda görünen lüzum üzerine listesine koydu. Antalya’dan İlhami Kaplan İstanbul’a görüşmeye çağrıldı ancak öğleden sonra sürpriz bir şekilde geri gitti. Öğle saatlerinde Mustafa Çulcu ve Orhan Erdemir'in de listeye gireceği kulislere yansırken son anda Murat Ilgaz ve Ahmet Erdoğan süpriz biçimde MHK üyesi oldu. MHK listesi çok kapsamlı bir güvenlik soruşturmasından geçti. Bu arada MHK eski başkanı Sabri Çelik de MHK Koordinatörü oldu. 

YENİ LİSTE

BAŞKAN
Yusuf Namoğlu
ÜYELER
Metin Tokat (Ankara-3. defa)
Bedri Dölkeleş (Kocaeli-4. defa)
Erol Ersoy (İzmir-2.defa)
Alican Lakot (Trabzon-3. defa)
Murat Ilgaz (Ankara-2. defa)
Kadir Tozlu (Mersin-3. defa)
Serdar Tatlı (İstanbul-2. defa)
Ahmet Erdoğan (İstanbul-1. defa)

NAMOĞLU NE DEDİ?

∂ 12’si FIFA olmak üzere 22 sene hakemlik yaptım. 
∂ 3. kez bu göreve geldim. İlkinde 3 Temmuz vardı şimdi de terör örgütü konusu var. 
∂ Bana "Sen zor görevlerin adamsın" diyorlar... Yine geldik. 
∂ Son yönetmeliğe göre her hakemi her maça verebiliyoruz. Yeterki hakemlerimiz başarılı olsun biz onlara üst klasmanlarda görev vereceğiz. 
∂ Hakemlerden ricam sosyal medyayı çok dikkatli kullanmaları… 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...