Gomez'e yakın takip

Düzenleyen:
Gomez'e yakın takip

SPOR Haberleri

Fiorentina’nın Alman forveti satması halinde yüzde 50 pay alacak olan siyah-beyazlılar, Barcelona, B.Dortmund ve S.Lizbon görüşmelerini izliyor

Kara Kartal’da Mario Gomez, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum nedeniyle gelmeyeceğini söyledi ama yönetim bu olayı henüz kapatmış değil. Her iki anlamda da… Çok az da olsa kafasına uygun kulüp bulamaması halinde dönme ihtimalini cebinde tutan yönetimin asıl takip yapmasının ana nedeni maddiyata dayanıyor. Nasıl dayanmasın? Bedavaya kiralanan ünlü golcü için Fiorentina ile yapılan anlaşmadaki bir madde siyah-beyazlılar adına çok ama çok önemli. Eğer Mario Gomez satılırsa Beşiktaş Kulübü, bonservis ücretinin yüzde 50’sini alacak. 

Takasa aman dikkat!

Mario Gomez, kötü anıları olan Fiorentina’yı istemiyor. Satışına kesin gözüyle bakılıyor. Alman forvet ile yakından ilgilenen kulüpler ise Barcelona, B.Dortmund ve Sportign Lizbon… Gomez’den 5 milyon avrolara yakın bir gelir düşüncesinde olan Beşiktaş yönetiminin en büyük endişesi Fiorentina’nın takas formülünü öne sürüp bu alışverişte kendilerini dışarıda bırakma girişimi… Bu nedenle de Mario Gomez konusu Beşiktaş adına ekonomik bakımdan hayati. Kartal olası bir takas durumunda Fiorentina’yı UEFA’ya şikayet edecek.

Dortmund şaşırttı

Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak'ın, "Dortmund Gomez'i almak istiyor" açıklamasına Alman kulübünden yalanlama geldi. Sportif Direktör Michael Zorc, "'Mario Gomez bazı kulüplerle görüşüyor olabilir ama biz o takımlardan biri değiliz'' ifadelerini 
kullandı.

Quaresma takıma katıldı

Süper Lig’de şampiyon olan ardından da EURO 2016’da Portekiz formasıyla şampiyonluk yaşayan Ricardo Quaresma takıma katıldı. Uzun bir tatil döneminin ardından dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen Portekizli kutlama yağmuruna tutuldu. Q17 bol bol arkadaşlarıyla şakalaştı. 

El yakan stoperler

Siyah-beyazlılar yana yakıla stoper arıyor… Marcelo Guedes’in bonservisi alındı, Rhodolfo iyileşti takıma katıldı ama rotasyon yapacak stoper orjinli kimse kalmadı. Sakatlık ve ceza ihtimalini de dikkate alıp kaliteli bir stoper düşüncesinde olan Kartal’ın önceliği Gustavo Gomez’di… Kulübü Lanus ile ciddi pazarlıklar yapıldı, oyuncu tamamdı ancak kulübü 8 milyon avrolara kadar çıktı. 

Kartal'a bir Oğuzhan daha

Kara Kartal’ın önceliği forvet ve stoper ama gelecek adına da bir takviye var… B.Dortmund’un rezerv takımında forma giyen ve gelecek vadeden Oğuzhan Aydoğan, “Kartal” oldu… Siyah-beyazlıların 200 bin avroya söz kestiği 19 yaşındaki hücum oyuncusu dün İstanbul’a geldi. Hem forvette hem de kanatlarda oynama özelliğine sahip Oğuzhan ve babasının Beşiktaş’ı çok istemesi nedeniyle transferinin gerçekleştiği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...