Osmanlı ve Başakşehir Avrupa deplasmanlarında

Düzenleyen:
Osmanlı ve Başakşehir Avrupa deplasmanlarında

SPOR Haberleri

Ankara temsilcimiz ilk karşılaşmada Pinto’nun golüyle 1-0 mağlup ettiği Estonya ekibi Kalju önünde tur arayacak. İstanbul ekibimiz ise 0-0’ın rövanşında Hırvatistan ekibi Rijeka’ya konuk olacak... Gönlümüzden geçen çifte tur.

Ankara'da oynanan ilk maçta Estonya'nın Kalju takımını Tiago Pinto'nun golüyle 1-0 mağlup etmeyi başaran Mustafa Reşit Akçay'ın takımı, 19.00'da Tallinn'deki Kadrioru Stadı'nda oynanacak rövanş karşılaşması öncesi büyük bir avantaja sahip. Kalju'nun Avrupa Kupaları'nda oynadığı son sekiz maçtan sadece bir galibiyetle ayrıldığı ve Türk takımlarının Estonya ekiplerine hiç kaybetmediği düşünüldüğünde turun kapısını ardına kadar araladığı görülen Osmanlıspor'un zorlu sınavını Alman hakem Christian Dingert yönetecek, mücadele Beyaz TV'den yayınlanacak.

Başakşehir'in işi zor

Hırvat temsilcisi Rijeka ile İstanbul'da oynanan karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrılan ve gol yemeyerek küçük de olsa bir avantaj yakalayan Başakşehir'in işi ise Osmanlıspor'dan daha zor. Tarihinde ikinci defa Avrupa Kupalarına katılan ve henüz galibiyetle tanışamayan Abdullah Avcı'nın takımının Hırvatistan'dan turla dönmesi için galibiyet ve her türlü gollü beraberlik yeterli olacak. 2009'dan bu yana evinde oynadığı 13 Avrupa maçında sadece bir mağlubiyet alan Rijeka'nın Kantrida Stadı'nda oynanacak maç 21.15'te. Rumen hakem Marius Avam'ın yöneteceği mücadele TRT Spor'dan yayınlanacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...