Trabzonspor'un durumunu başkan Muharrem Usta anlattı

Düzenleyen:
Trabzonspor'un durumunu başkan Muharrem Usta anlattı

SPOR Haberleri

“Yenilenmeye ihtiyacımız var. Muhteşem bir takım havası var. Birlik ve beraberlik var. Takım olma organizasyonu var. Transferlerde titiz bir çalışmamız var”

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta’dan camiayı bilgilendiren ve fazlasıyla da umut veren açıklamalar geldi… Usta, transferleri, takımın son durumunu ve hedeflerini anlattı… “Trabzonspor ciddi bir analize tabi tutuldu. Takım olma yolunda nasıl bir yol haritası izleyeceğimize karar verdik” diyen Usta “Takımda kalacak, gidecek ve gelecekleri analizle belirledik. Takımımızın en büyük özelliği ise Teknik Direktör Ersun Yanal'ın hepsini yakından tanıması” dedi. Usta  “Muhteşem bir takım havası ve olağanüstü motivasyon var. Birlik ve beraberlik var” diye konuştu. 

Mimari bir proje gibi

“Bütün Türkiye görecek ki, bu sene yapılan transferler takım ruhunu yansıtan, takımın eksiklerini ortaya koyan, karakter olarak iyi karakter ortaya koyan takım olma organizasyonu var” ifadesini kullanan başkan “Popülist olmayan oyuncuların peşindeyiz. Takımın ruhunu ve iç yapısını bozmamak için titiz hareket ediyoruz. Trabzonspor olarak yenilenmeye ihtiyacımız var. Bu sezon takım oluşturmanın peşindeyiz. Takım üzerinde mimarı bir proje gibi çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

Castillo’ya teşekkür

Başkan Usta, Trabzonspor'da oynamak için tüm şartlarını zorlayan ve fedakarlık yapan Kolombiyalı oyuncu Castillo'ya teşekkür etti. Usta o süreci anlatarak “Kulübü MLS'in yükselttiği rakamı Castillo kendi rakamlarından indirerek kapattı. Trabzonspor'da oynamak için yükselen rakamların da kendi alacağı rakamlardan karşılanmasını istedi. Bu Trabzonspor için zor bir karardı ama oyuncunun gerçekten geri dönmek istememesi çok heyecanlı olması, bizim de onu takımda görmek istememizden dolayı şartları kabul ettik” dedi. 

Yanal sevindi

Bordo-mavililerde yönetim istenilen transferleri bir bir yapıyor… Yeniler de takıma katılıyor… Sheydaev, Durica’nın ardından Onazi ve Castillo da takımın Macaristan kampına dahil oldu, teknik direktör Ersun Yanal’ın keyfi yerine geldi… Önceki gün MTK karşısında alınan 5-0’lık galibiyet de yüzleri güldürürken Karadeniz ekibi dördüncü maçını bugün 21.00’de Macar ekibi Gyirmot ile yapacak.

Gitti-gidiyor

Karadeniz ekibinde gözden çıkarılan Cardozo ve Douglas’ın durumu resmiyet kazanmak üzere.. Paraguaylı golcü Oscar Cardozo için İspanya La Liga ekibi Malaga’nın, savunma oyuncusu Douglas için ise Sporting Lizbon ve İngiltere 2'nci Lig'inden bir takımın devrede olduğu öğrenildi. Yönetimin Cardozo’dan beklentisi en az 3 milyon avro.

Cavanda’nın bileti kesinleşti

Karadeniz ekibi üst üste önemli takviyeler yaparken Oganyi Onazi’nin alınmasıyla Cavanda’nın ayrılığı da kesinleşti. Disiplinsiz hareketleriyle zaman zaman kadro dışı bırakılan Cavanda’ya sağ bek özelliği de olan yeni transferin gelmesiyle birlikte “Kulüp bul” mesajı tekrar iletildi. Ersun Yanal, transfer olmadan önce de Angola asıllı Belçikalı futbolcuyu istemediğini yönetime bildirmişti.

İndirime git takımda kal

Gözden çıkarılmasının ardından sürpriz bir şekilde Macaristan kampına davet edilen Dame N'Doye'den indirim bekleniyor. Yıllık 2 milyon 500 bin avroya oynayan Senegalli oyuncu aldığı ücrette indireme gitmesi halinde takımda kalacak. Teknik direktör Ersun Yanal’ın N’Doye’yi forvetten ziyade kanatta düşündüğü ifade ediliyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...