Suda çalışıyor gözden tanıyor

Düzenleyen:
Suda çalışıyor gözden tanıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung Galaxy Note 7 New York'ta gerçekleştirilen dev etkinliğin ardından tanıtıldı.

Google'ın en yeni mobil işletim sistemi Android 7.0 Nougat ile gelen Galaxy Note 7'de 4 GB RAM ve Exynos 8890 model işlemci bulunuyor. Note 5'in aksine ekranın iki yanı da kavisli olan Galaxy Note 7'nin düz ekranlı modeli bulunmuyor. Note 7'deki bir diğer önemli bir yenilik ise iris tarayıcı özelliği. Bu özellik sayesinde Galaxy Note 7'de şifre ve parmak izine ihtiyaç duymadan ekran ekran kilidini açabiliyorsunuz. Galaxy S7'lerde olduğu gibi arka yüzde 12 MP dahili kamera ve 5 MP ön kamera kullanan Galaxy Note 7 ile 4K çözünürlüğünde video çekimi yapabilmek de mümkün. 

Galaxy Note serisinin vazgeçilmez parçası S-Pen de 3 yeni özellikle donatıldı. “Çeviri” özelliğinde S-Pen kalemi kullanırken, herhangi bir sözcüğün üzerine gelerek farklı dillerdeki çevirisi görülebilecek. “Büyüteç” özelliği ile S-Pen kalemle ekranın herhangi bir bölümünü büyütmek mümkün hale gelirken “Göz at” özelliğinde uygulamaların ön izlemesine göz atarak, açık olan uygulamalar arasında hızlı geçiş yapılabiliyor. S-Pen'in bir diğer özelliği ise su altında da yazma. 1.5 metre derinliğe kadar su geçirmez özelliğine sahip olan Note 7, kullanıcılarına su altında da S-Pen ile not alma imkanı sunuyor. 19 Ağustos’ta satışa çıkması beklenen Galaxy Note 7'nin Türkiye fiyatı ise henüz belli değil. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...