Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kısıklı'da bir genç: Abdülhamid'i deviriyorlar yetişin

Düzenleyen:
Kısıklı'da bir genç: Abdülhamid'i deviriyorlar yetişin

GÜNDEM Haberleri

Mustafa Armağan, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı'nın evinin önünde yaşanan hadiseye dikkat çekti.

Mustafa Armağan, Derin Tarih dergisinin Ağustos sayısında 15 Temmuz darbe girişimine değindi. Armağan, o gece Cumhurbaşkanı'nın evinin önünde yaşanan hadiseye dikkat çekti.

İşte o yazıdan ilgili kısım:

2'nci Abdülhamid Han ve Cumhurbaşkanı Erdoğan
Tarihin, gençlerin aleminde nasıl aktüel bir dinamik halinde canlı durduğu, o gece Kısıklı'da 30 yaşlarında var yok, sakallı bir gencin haykırmasından anlaşılıyordu:

-Abdülhamid'i deviriyorlar, yetişin!

İşte bu! dedim kendi kendime, işte bu!

Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yapılan hainlikler ve  Abdülhamid Han'a yapılan suikastleri ve rezillikleri artık biliyoruz. Suikastlerin hem içerideki işbirlikçilerce hem de dışarıdaki lobilerce nasıl elleri kızarırcasına alkışlandığını da.

Lakin artık yeter! diyordu halk. 140 yıl önce Sultan Abdülaziz'in başını aldınız, 107 yıl önce Sultanımızı başımızdan aldınız, 55 yıl önce mazlum Başbakanımızı idam sehpasında sallandırdınız ama artık size yeni bir kurban vermöeyeceğiz. Onu korumamıza alıyoruz!

İşte onun için, 

-Abdülhamid'i deviriyorlar, yetişin!

Diye bağıran gencin kısık sesinde bütün bir tarih, halka halka otağ kurmuştu. Bu ses milletin, tarihin derinliklerinden gelen sesiydi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...