Şırnak'ta menfezde PKK mühimmatı bulundu

Düzenleyen:
Şırnak'ta menfezde PKK mühimmatı bulundu

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Uludere ile Beytüşşebap ilçeleri yolunda bir menfezde arama yapan jandarma ekipleri, çuvallar içinde terör örgütü PKK'ya ait silah ve bomba yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış bol miktarda malzeme buldu.

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube müdürlüğü'ne gelen bir ihbar üzerine, İl Jandarma Komutanlığı, Uzungeçit Jandarma Karakol Komutanlığı ve Uzungeçit Asayiş Komando Bölük Komutanlığı tarafından Uludere ilçesinin Uzungeçit Beldesi ile Beytüşşebap karayolu Kilo Tepe Merdiven Kayaları Mevkiinde operasyon düzenlendi. Bölgede yapılan operasyon ve arama tarama faaliyeti sonucunda, bir menfezde PKK'lılar tarafından gizlenmiş un çuvalları içerisinde 2 adet kalaşnikof piyade tüfeği, 720 adet kalaşnikof piyade tüfeği mühimmatı, 1 adet roketatar mühimmatı, EYP'de kullanılmak üzere 4 adet 12 kg'lık mutfak tüpü, 300 metre elektrik kablosu, 2 adet koli bandı, 100 adet fujika marka pil ve 9 adet çift ayakkabı ele geçirildi. Yakalanan malzemelerle ilgili soruşturma başlatıldı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...