Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis HDP'lilerin pankartlarına el koydu

Düzenleyen:
Polis HDP'lilerin pankartlarına el koydu

GÜNDEM Haberleri

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, HDP ve DBP’nin öncülüğünde başlatılan demokrasi çadırındaki bazı pankartlara el koydu.

Bulvar Caddesi üzerinde bulunan belediye binası önünde HDP ve DBP il örgütleri öncülüğünde organize edilen "Darbeye Hayır Demokrasi Hemen" nöbet çadırında arama yapan polis ekipleri, bazı pankartlara el koydu. Bunun üzerine HDP Hakkari milletvekili Nihat Akdoğan’ın ekip amirine ‘neden topluyorsunuz? Pankartların üzerini okuyun, yasa dışı bir şey yazılıyor mu? diye sordu. Bunun üzerine ekipten bir polis eline aldığı ve üzerinde “Tecrite Hayır, Çözüm İmralı” yazılı pankartı Akdoğan’a göstererek, ‘Sayın vekilim bu terörist başı Öcalan, buna terörist demiyorsunuz’ cevabını verdi. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Milletvekili Akdoğan, "Sayın Öcalan'a karşı hükümet biran önce aile görüşüne izin vermeli ve avukatların adaya gitmesi sağlanmalıdır" dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...