Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brezilyalılar ABD'li kadın kaleciyi yuhaladı

Düzenleyen:
Brezilyalılar ABD'li kadın kaleciyi yuhaladı

SPOR Haberleri

ABD Kadın Milli Futbol Takımının file bekçisi Hope Solo, Rio Olimpiyat Oyunları öncesinde Zika virüsünden korunmak için yanına alacağı böcek ilacı ve koruyucu kıyafetin fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşınca, dün oynanan futbol maçı sırasında taraftar tarafından yuhalandı.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları coşkusu, ülkenin Belo Horizonte kentinde dün gerçekleştirilen ABD-Yeni Zelanda Kadın Futbol Milli Takımları futbol maçı ile başladı. Mineirao Stadyumu’nda oynanan maça ABD Kadın Milli Futbol Takımı’nın file bekçisi Hope Solo damga vurdu. Brezilya’ya gitmeden önce sosyal medya hesaplarından Zika virüsünden korunmak için koruyucu kıyafetini giydiği fotoğrafı ile bir düzine böcek ilacının fotoğrafını paylaşan Solo, maç sırasında Brezilyalı taraftarların protestosuna maruz kaldı. Taraftarlar, ABD’li kaleci her topa dokunduğunda uyumlu bir şekilde “Zika, Zika” sloganları atarak Solo’yu paylaşımları nedeniyle eleştirdi. Paylaşımlarının tepki topladığını fark eden Solo, açıklamasında “Ev sahibi ülkeyi rencide etmek istemedim” açıklamasını yaptı.

Brezilyalılar ABD'li kadın kaleciyi yuhaladı

Zika virüsü kaygısını yüksek sesle dile getiren Solo, maçları Zika virüsüyle mücadele eden Manaus kentinden başka bir kente taşımadığı için Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ni (IOC) eleştirmişti.

Brezilyalılar ABD'li kadın kaleciyi yuhaladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...