Rıdvan Dilmen patladı: Saçma sapan...

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen patladı: Saçma sapan...

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bugün kaleme aldığı köşe yazısında "Hakem yardımcılarıyla birlikte saçma sapan bir yönetim gösterdi. Fenerbahçe 3-5-2 falan oynamıyor, 5-3-2 oynuyor" dedi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Monaco - Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Ünlü yorumcu Fenerbahçe'nin oyun sistemini eleştirirken hakem de yaptığı hatalarla tepkilerden nasibini aldı.

Dilmen'in Sabah'taki yazısı şu şekilde:

Defansın, kaleci dahil 5 oyuncunun 4'ü ilk kez oynuyor... Defansın 5 oyuncusu diyorum çünkü Fenerbahçe, 3-5-2 filan oynamıyor. 3-5-2'yi sadece ikinci yarının 15 dakikasında gol atana kadar oynadı. Fenerbahçe, 5-3-2 oynuyor. Geçen yılki 4'lü defanstan bir oyuncu var. Yani 5 defanstan 4'ü ilk kez oynuyor. Yine geçen yılki kadrodan sezon başındaki Shakhtar Donetsk maçına baktığımızda hatta sezonun son haftasındaki Başakşehir ve Sivas karşılaşmaları da dahil değişmeyen Josef de Souza, Ozan (çoğu zaman yedekti), Hasan Ali (çoğu zaman yedekti), Fernandao (çoğu zaman yedekti) ve Kjaer. Bir takımın 2.5 ayda bu kadar kadro değişikliği yapması handikaptır. Bir de buna sistem değişkliği ile Pereira katkı sağlayınca savunma organizasyonunda da hücum organizasyonunda da çok ciddi problemler yaşadı.

"FENERBAHÇE'Yİ O KADAR ZAYIF YAKALADILAR Kİ..."

1- Sistemde arıza var, 2- Çok yeni bir takım, 3- Fizik gücü zayıf... Bu üç faktör başarısızlık için yeterli zaten...
Monaco takımı; sakin, genç, sabırlı bir takım. Onlar da hazır değil ama Fenerbahçe'yi o kadar zayıf yakaladılar ki aslında çok da zorlanmadılar turu getirecek skoru yakalarken. Hakem, yardımcılarıyla birlikte saçma sapan bir yönetim gösterdi. Verdiği ve vermediği kararlar berbattı..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...