Antalyaspor Eto'o'yu kovdu

Düzenleyen:
Antalyaspor Eto'o'yu kovdu

SPOR Haberleri

Samuel Eto'o, Beşiktaş ile yaptığı transfer görüşmesi esnasında Antalyaspor'un kendisine "Sana 3.5 milyon Euro ödeyemeyiz. Takım bul, git" dediğini söyledi.

Beşiktaş'ın, Mario Gomez'in alternatifi olarak düşündüğü ve görüştüğü Samuel Eto'o için Antalyaspor sert çıkmış, Beşiktaş'ı etik davranmamakla suçlamıştı.

Ancak Eto'o konusunda gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Eto'o ve Sosa konusunu 2. Başkan Ahmet Nur Çebi'ye devretmiş, bunlarla görüşme ve sonuç alma konusunu tecrübeli yöneticisine bırakmıştı. Çebi, 10 gün önce Bodrum'daki yazlığında Antalyaspor'un dünyaca ünlü golcüsünü ağırladı ve burada bir transfer görüşmesi yaptı. Bu konuşmada Beşiktaş ile Eto'o ile bir para uzlaşması olmadığı ancak prensiplerde el sıkışıldığı görüldü.

Beşiktaş'ın kapısını çalan Samuel Eto'o, Antalyaspor yönetimi ile yaptığı görüşmeyi Beşiktaşlılara anlattı.

"SANA 3.5 MİLYON EURO ÖDEYEMEYİZ"

Antalyaspor'un kendisine, "Sana 3.5 milyon Euro ödeyemeyiz. Takım bul, git" dediğini bildiren Samuel Eto'o, bonservisini alarak gelebileceğini iletti. Beşiktaş'ın hem Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olması hem de kendine yakın görmesi edeniyle Beşiktaş'ın kapısını çalan Kamerunlu golcünün 2.5 milyon euroya Beşiktaş'a kazandırılabileceği belirtiliyor.

"BEŞİKTAŞ'A YAKIŞABİLECEK İSİMLER"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Balotelli'yi veto etmesi, Güneş ile siyahi beyazlı yönetim arasında bir görüş ayrılığı bulunduğu şeklinde yorumlanmıştı.

Ancak tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ile birlikte hareket ettiklerini söyleyen Ahmet Nur Çebi, "Hocamız bizden stoper ve Mario Gomez'in yerini dolduracak golcü istedi. Biz de scout ekibimize sorduk. Onlar da Beşiktaş'a yakışabilecek isimleri çıkardı. Bu futbolcuları Şenol Hocamıza da ilettik ve bize uygun olanlarla ilgili görüşmelere başladık" dedi.

Bu arada Beşiktaş, Everton'da yeni sezonda düşünülmeyen Oumar Niasse için devreye girdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...