15 yaşındaki çocuk elleri ve gözleri bağlı halde bulundu!

Düzenleyen:
15 yaşındaki çocuk elleri ve gözleri bağlı halde bulundu!

YAŞAM Haberleri

Konya'da Suriye uyruklu 15 yaşındaki Hamza İbrahim, kaldırım üzerinde elleri ve gözleri bağlı şekilde bulundu. Küçük çocuğun ifadesinde iki gündür bu şekilde tutulduğunu söylediği öğrenildi.

Olay, saat 22.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Ebu Müslim Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde market işleten bir kişi, kaldırım üzerinde Suriye uyruklu Hamza İbrahim'i elleri ve gözleri bağlı, hareketsiz halde görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler küçük çocuğun ellerini ve gözlerini çözdü. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan İbrahim, 'Baba mı çağırın' diye sayıkladı. Yapılan kontrollerde küçük çocuğun vücudunda herhangi darp yada yara izine rastlanmadı. Bir tamircide çalıştığı öğrenilen Hamza İbrahim, polise verdiği ifadesinde tanımadığı kişilerce yaklaşık iki gündür bu şekilde tutulduğunu söylediği öğrenildi. Yakınlarda oturan ve polis tarafından olay yerine getirilen ailesi ise çocuklarından 4 gündür haber alamadıklarını söyledikleri belirtildi. Soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...