Erdoğan, FETÖ'cülerin 14 Ağustos mesajlarına cevap verdi

Düzenleyen:
Erdoğan, FETÖ'cülerin 14 Ağustos mesajlarına cevap verdi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'ye yakın hesaplardan paylaşılan "14 Ağustos'u bekleyin" cümlelerini hatırlatarak "Şimdi ne diyorlar 14 Ağustos'u bekleyin biz namert değiliz, mertiz mert" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası oda ve borsa başkanlarıyla Saray'da buluşarak gündeme ilişkin açıklamada bulunuyor. Erdoğan konuşmasından "Şimdi ne diyorlar 14 Ağustos'u bekleyin biz namert değiliz, mertiz mert." dedi.

İşte Erdoğan'ın 14 Ağustos'la ilgili konuşmasından satır başları:

"Bu yapının her okulu her dersanesi bir terör yuvasıdır. Bu adamlar katildir, riyakardır, sinsidir, hırsızdır, gaspçıdır, haindir, maşadır, fasıktır.

"DERS ALMADILAR BİR DE TEHDİT EDİYORLAR"

Pensilvanya'daki üst akıl değil ha… O kadar kafası çalışmaz. Üst akıl başka… Bu ihanet şebekesinin arkasında durmak için aşklı imanı vicdanı olan bir kişinin nasıl sebebi olabilir? Yaşananlardan ders almadıkları gibi "şu günü, bekleyin bu günü bekleyin" diyorlar. Milleti tehdit etmeye çalışıyorlar.

"ŞİMDİ DE 14 AĞUSTOS'U BEKLEYİN DİYORLAR"

Ne diyorlar "14 Ağustos'u bekleyin". Biz namert değiliz mertiz mert… Biz seferle emrolunduk. Zaferle değil. Zafer hakimler hakimi olan Allah'a aittir. Biz şu anda seferdeyiz. Alçaklık bir karakter meselesidir. Zaman ve mekan sınırı taşımaz. Şahsiyetiniz kirlendiyse yılın 365 günü ihanetinizi dışa vurabilirsiniz.

Attıkları her adım onları içinde bulundukları fosseptik çukurunda aşağı çekiyor ve çekmeye devam edecek.

"BOYLARI NE KADAR BELLİ"

Milletimiz onların boylarının ölçüsünü ölçtü. Ölçtük, boyları ne kadar belli. Şairin dediği gibi 'Kaderin üstünde kader', onlar için hükmünü verdi. Artık ne yapsalar, ne söyleseler boş. Biz önlemlerimizi almaya mutlaka devam edeceğiz."

SOSYAL MEDYADA "14 AĞUSTOS" MESAJLARI

Hatırlanacağı üzere son dönemlerde FETÖ'ye yakın sosyal medya hesaplarından "14 Ağustos'u bekleyin" mesajları atılmış, vatandaşlar bu mesajların ne anlama geldiği konusunda tartışmaya girmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...