Darbe girişimi gecesi Ankara Emniyet Müdürlüğü önü!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Darbe girişimi gecesi Ankara Emniyet Müdürlüğü önü!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişiminde Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde yaşananlara dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Darbecilerin kullandığı tankların Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne geldiği haberini alan polis ekipleri, çok sayıda TOMA'yı yola yan bir şekilde park etti. Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne gelen tanklar yola park edilen TOMA'ları nedeniyle yolda bir süre bekledi. Tankın içinden çıkan darbeci yolun durumunu telefonda bir başka darbeciye telefonla aktardı. Bu sırada yol kenarında bulunan bir vatandaş o anları cep telefonuyla saniye saniye görüntüledi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne ulaşamayan tanktaki darbeci asker telefonda bir başka darbeciye "Komutanım acilen hava taarruzu... hava desteği... TOMA'lar ile yolu kesmişler." diyerek Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün bombalanmasını istedi. 

Darbecinin telefon görüşmesinden sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma çıktı. Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki polis memurları darbecilerin binaya gelmesini engelledi. Bu sırada Ankara Emniyet Müdürlüğü darbecilerin kullandığı savaş uçağı tarafından bombalandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün bombalanmasına ait yeni görüntülerde ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...