Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

DAEŞ’e kaleşnikof operasyonu: 14 gözaltı

Düzenleyen:
DAEŞ’e kaleşnikof operasyonu: 14 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Adana polisi, 3 kaleşnikof marka silahla yakalanan ve tutuklanan şahsın DAEŞ terör örgutüyle bağlantılı olabileceği gerekçesiyle, şafak vakti operasyon yaparak 14 kişiyi gözaltına aldı.

İddiaya göre, 28 Temmuz 2016 tarihinde Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi’nde, güven tim ekipleri tarafından Akıncılar Metro İstasyonu’nda 3 kaleşnikof marka silahla yakalanan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Mustafa E.’nin (45) DAES terör örgütüyle bağlantısı olduğu, 3 silahı da Adana’da suikast yapılması için şehre soktuğu değerlendirildi. Bu nedenle Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti Adana merkezli 4 ilde 21 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Polis operasyonda DAEŞ terör örgütü elamanı olduğu ileri sürülen zanlılardan 14’ünü gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar emniyete getirilerek sorguya alındı. Polis zanlıların ele geçirilen 3 kaleşnikof marka silahla bir bağlantıları olup olmadığını çözmeye çalışıyor.

Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...