Ataşehir'deki çatışmanın faili olan 5 kişi yakalandı

Düzenleyen:
Ataşehir'deki çatışmanın faili olan 5 kişi yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Ataşehir'de bir otomobilden silahla çevreye rastgele ateş açılması sonucu bir çocuğun ölmesi, 2'si polis memuru 3 kişinin yaralanmasına ilişkin 5 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yeniçamlıca Mahallesi Erdembey Sokak'a hızlı girdiği için mahalle sakinlerince uyarıldığı belirtilen otomobilde bulunanların ateş açması sonucu yaralanan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İkisi polis memuru 3 kişinin de yaralandığı olayla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Polis ekipleri özel tim desteğiyle ablukaya aldığı mahallede 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden yaşı küçük olan bir kişi Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Olay
Yeniçamlıca Mahallesi Erdembey Sokak'a hızlı giren otomobildekileri, mahalle sakinleri uyardı. Buradan ayrıldıktan bir süre sonra geri dönen otomobildekiler, uzun namlulu silah ve tabancalarla çevreye ateş açtı. Açılan ateş sonucu bir kız çocuğu ile kadın yaralandı. Şüpheliler, kaçarken polis ekiplerine de ateş açtı. Çıkan kısa süreli çatışmada yaralanan 2 polis memuru hastaneye kaldırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...