Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arınç: Buna ayakta selam durmanız lazım

/ Kaynak: AA
Arınç: Buna ayakta selam durmanız lazım

Politika Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Arınç, muhalefet partilerinin çözüm sürecine ilişkin tavrını eleştirerek, "Buna ayakta selam durmanız lazım" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ankara Teşkilat İçi Eğitim Programı'nda, siyasette en önemli unsurun teşkilatın gücü olduğunu söyledi.
Muhalefete "30 yıldır, 40 yıldır, 50 yıldır bu ülkeyi idare etme namına ne yaptınız? Hayır namına ne işlediniz, doğruluk, güzel adına ne hangi işleri yaptınız" diye soran Arınç, AK Parti Hükümeti'nin Türkiye'nin müzmin belası, kronik hastalığı terörü çözmek için attığı adımlara karşı çıkılmasını eleştirdi. nbsp;
Arınç, "Hiçbirinizin cesaret edemediği, hiçbirinizin altından kalkacağına inanmadığı, adım atmadığı, kenarlarda köşelerde gün geçirmeye çalıştığınız bir meselede AK Parti bugün her türlü kararlılığı gösteriyor, Baldıran zehiri içmeye de iktidar kaybetmeye de hazırım ama bu terör belasından bu ülkeyi kurtaracağım diyorsa buna ayakta selam durmanız lazım" dedi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...