Galatasaray'ın planlarını alt üst etti!

Düzenleyen:
Galatasaray'ın planlarını alt üst etti!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Liverpool'un 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Lucas Leiva'yı, teknik direktör Jürgen Klopp'un bırakmadığı ileri sürüldü.

Liverpool'a yakınlığıyla bilinen LiverpoolEcho yazarı Michael Pearce, Lucas Leiva'nın takımdaki geleceğinin transfer sezonunun sonuna kadar belirsizliğini koruyacağını yazdı. Galatasaray'la her konuda anlaşmaya varan ve yalnızca ödeme planı konusunda görüşmelerin sürdüğü Brezilyalı yıldızın transferi, Jürgen Klopp engeliyle karşı karşıya kaldı.

KLOPP BIRAKMAK İSTEMİYOR

Savunmada Mamadou Sakho, Joe Gomez ve Joel Matip gibi isimlerin sakatlığı, Alman teknik adamın canını sıkarken, Premier Lig'in başlamasına 10 günden az bir süre kala Klopp'ün, Leiva gibi bir alternatifi şu an için bırakmak istemediği ortaya çıktı.

RÖTARLI OLSA DA GELECEK!

Ancak Kloop'ün, Leiva'nın takımda sürekli oynama isteğine olumlu cevap verememesi nedeniyle, 29 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a gecikmeli de olsa gideceği detayı verildi.

Bu durumda Leiva'nın, Liverpool'daki sakat oyuncuların yeniden takıma dönmesinin ardından Türkiye macerasına start vereceği, bu tarihin ise Ağustos ayının sonunu bulacağı öne sürüldü.

HIZLI İYİLEŞTİ

Öte yandan Huddersfield ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan, ancak tedavi süreci hızla ilerleyen Leiva'nın, 1 hafta içinde takımla birlikte olabileceği açıklandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...