Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ 15 Temmuz'u TRT takviminde ilan etmiş

Düzenleyen: / Kaynak: Yenişafak
FETÖ 15 Temmuz'u TRT takviminde ilan etmiş

GÜNDEM Haberleri  / Yenişafak

15 Temmuz darbe girişimine dair FETÖ'nün yıllar öncesinden başlatmış olduğu TRT Müzik takviminde ortaya çıktı.

15 Temmuz darbe girişimine dair FETÖ'nün yıllar öncesinden başlatmış olduğu şifreleme çalışmalarının bir örneği de TRT Müzik takviminde ortaya çıktı. 2015 Aralık ayında basılan takvimde '15 Temmuz' günü hafta içi ve resmi tatil olmamasına rağmen kırmızı renk ile yazılmış.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimi başarıyla püskürtülürken, örgütün yıllar öncesinden bu tarihe odaklanmış olduğu günbegün ortaya çıkıyor. Örgüte ait medya organları ve örgüt mensuplarının aylar, yıllar öncesinden darbeye işaret ettiği, milyonları subliminal mesaj yağmuruna tutmuş olduğu görülüyor.

DARBE TARİHİNİ TRT TAKVİMİNE GİZLEMİŞLER

2015'in Aralık ayında hazırlanan ve baskısı tamamlanarak dağıtılan 'TRT Müzik' takvimindeki 15 Temmuz günü 8 ay öncesinden işaretlenmiş. Resmi tatil ve haftasonu tatillerinin 'kırmızı' olarak yer aldığı takvimde 15 Temmuz cuma günü de 'kırmızı' renkte yazılmış.

DARBE GÜNÜ ÖRGÜT MENSUPLARINA TAKVİMLE İLETİLDİ

FETÖ'nün TRT Müzik kanalı adına basıl takvimi mesajlaşma aracı olarak kullandığı ve takvimin gönderildiği örgüt mensuplarına darbe günün de iletildiği tahmin ediliyor.         

TRT'DEKİ KRİPTO FETÖ'CÜLER

TRT'yi de finans kaynağı haline getiren FETÖ, yaklaşık 300 milyon liralık vurguna imza atmış. Dışarıya yaptırdığı işleri kendi adamlarına veren hain örgüt, kuruma yerleştirdiği 400 muhabirinden de her ay düzenli olarak himmet topladığı ortaya çıktı.

FETÖ 15 Temmuz'u TRT takviminde ilan etmiş

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Yenişafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...