Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Plakasız cipten dışarı uçaksavar mermisi atıldı

Düzenleyen:
Plakasız cipten dışarı uçaksavar mermisi atıldı

GÜNDEM Haberleri

Sakarya-Akyazı'da plakasız bir cipten yolun kenarına 2 uçaksavar mermisi, 9 av fişeği ile makineli tüfek mermisi kovanları atıldı.

Akşam saatlerinde, Akyazı Kuzuluk mevkiinde D-140 Karayolu'nda ilerleyen plakası olmayan bir cipten yolun kenarına bir poşet atıldı.

UÇAKSAVAR MERMİLERİ ÇIKTI

Yolun kenarında bulunan Ali Akça cipin plakasının olmamasından şüphelenerek poşeti kontrol ettiğinde mermileri görerek jandarmaya haber verdi. Jandarma, 2 adet uçaksavar mermisi, 9 adet av tüfeği fişeği ile makineli tüfek mermisi kovanlarını inceledi. Jandarma, mermi ile kovanları İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Jandarma aracı tespit edebilmek için çalışma başlattı.

Plakasız cipten dışarı uçaksavar mermisi atıldı

Cipi görerek jandarmayı arayan Ali Akça, "Olay yerinin yakınlarında bulunan bir yere balık tutmak için gelmiştim. Tam o esnada siyah renkli bir cip yol kenarına yanaştı ve bir poşet atarak uzaklaşmaya başladı. Otomobilin plakasız olduğunu görünce şüphelendim ve poşete bakmaya gittim. Poşetin içinde mermi olduğunu görünce tedirgin oldum. Etrafta çocukların olduğunu görünce poşeti bir sopa ile tutarak 100 metre kadar ileriye götürdüm. Daha sonra jandarma haber verdim" dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...