İntihar etme yoksa öldürürüm

İntihar etme yoksa öldürürüm

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de üzerine benzin döken ve kendisini yakacağı tehdidinde bulunan bir adam, polisin elektrik şoku veren silahla ateş açması üzerine bir anda ateş topuna döndü.

İngiltere'de üzerine benzin döken ve kendisini yakacağı tehdidinde bulunan bir adam, polisin elektrik şoku veren silahla ateş açması üzerine bir anda ateş topuna döndü. Hemen hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamadı.Andrew Pimlott (32), Plymouth'ta evinin önündeki olayda şiddetli yanıklar sebebiyle olaydan 5 gün sonra öldü. Polisin, üzerine benzin döken, elinde de çakmak olan adama 50.000 voltluk silahla ateş etmesi tepki çekti. Görgü şahitleri, adamın anında tepeden tırnağa alevlerle kaplandığını ifade ettiler. Ateş eden polis memurunun da hemen battaniye örterek yangını söndürmeye çalıştığı bildirildi.Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Ateş açan polis memurunun halen görevde olup olmadığı bilinmiyor.Taser silahlarının kurbanlarıyla ilgili davalarda avukatlık yapan Sophie Khan, polis yönetmeliklerinin yanıcı maddeyle kaplı olunması durumlarında kesinlikle Taser'le ateş edilmemesi gerektiğini öngördüğünü, yönetmeliğin açık bir şekilde ihlal edildiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...